09 Aug 2017

De Denderende Tijd Bezoekersinfo

Bezoekt u binnenkort "De Denderende Tijd"? Lees dan onderstaande informatie goed door. Bij eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Tot binnenkort!

Tickets afhalen
Uw kaart(en) liggen op de voorstellingsavond klaar en zijn af te halen bij de entree. De kaarten zijn gereserveerd op de naam die tijdens de bestelling/aanvraag aan ons is doorgegeven.

U wordt vanaf 17.30 uur verwacht voor het ‘makersgebouw’ van RAUM in Leidsche Rijn (adres: Berlijnplein 520, Utrecht). De voorstelling begint om 18.00 uur. Na aanvang is toegang tot de voorstelling helaas niet meer mogelijk, dus zorg dat u op tijd aanwezig bent.

Programma:
17:30 uur Ontvangst bij RAUM
18:00 uur Aanvang van de voorstelling
19.30 uur Start diner en aansluitend het ontsnappingsspel
22.30 uur Einde van de voorstelling

Speciale eetwensen?
Na afloop van het eerste deel wordt u welkom geheten aan tafel voor een heerlijk diner van drie bijzondere gangen. Als u vegetarisch bent en/of andere dieetwensen heeft en dit nog niet aangegeven hebt tijdens de bestelling van uw kaarten, horen we dat graag uiterlijk twee dagen voorafgaand aan de voorstelling. U kunt een mail met daarin uw eetwensen en de dag waarop u de voorstelling bezoekt, sturen naar karlijn@nieuwutrechtstoneel.nl

Het driegangendiner is inbegrepen in de kaartprijs, de dranken niet. U kunt gedurende de avond drankjes bestellen aan onze bar en na afloop van de voorstelling contant of met pin betalen.

Kledingadvies en bezoekers met een beperking
Houdt er rekening mee dat u een locatievoorstelling bezoekt. Dineren gebeurt in de buitenlucht, overdekt maar niet verwarmd. Hetzelfde geldt voor de locatie van de voorstelling. Wij raden u aan een jas of vest mee te nemen.

Tijdens het programma verplaatst u zich een aantal keer tussen de verschillende locaties over veelal geïmproviseerde paden met zand en grond. Wij raden u aan platte schoenen te dragen.

Wanneer u minder valide bent en/of in rolstoel zit, vragen wij u ons dit tijdig te laten weten door een mail te sturen naar karlijn@nieuwutrechtstoneel.nl. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid
Locatieadres is Berlijnplein 520, Utrecht (tegenover Cinemec Utrecht).
Plan hier je route via Google Maps.

MET DE FIETS
Uw fiets kunt u parkeren in de daarvoor bestemde fietsenrekken verspreid over het gehele Berlijnplein.

MET HET OV VANAF UTRECHT CS
Er gaat 4x per uur een sprinter vanaf Utrecht CS naar station Leidsche Rijn (richting Woerden/Den Haag). De reistijd bedraagt 4 minuten. Vanaf station Leidsche Rijn is het slechts 4 minuten lopen naar RAUM/Berlijnplein. U kunt een snelle route lopen door onderaan bij het station via het bouwterrein over het Berlijnplein door te steken naar RAUM.

Wilt u met de bus reizen neem dan lijn 19 of 28 en stap uit bij station Leidsche Rijn Utrecht. U loopt in 4 minuten naar het RAUM/Berlijnplein.
Kijk voor actuele reistijden op 9292.nl

PER AUTO
De parkeerplaatsen staan aangegeven met genummerde borden en pijlen op het terrein. Parkeren kan op het Berlijnplein zelf. Stel uw navigatie in op: Berlijnplein 100, 3541 CM Utrecht.
Parkeren kan ook op het terrein van bioscoop CineMec, daar betaalt u €2,50 per 4 uur. Stel uw navigatie hiervoor in op: Oude Vleutenseweg 33, Utrecht.

Tot slot
Als u nog vragen heeft, horen wij het graag. U kunt een mail sturen naar karlijn@nieuwutrechtstoneel.nl

Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen en wensen u heel veel plezier bij De Denderende Tijd!