31 Mar 2017

Locatievoorstelling 2017 in de maak | Verkoop gestart!

De bloesem dwarrelt door de lucht, maar bij Het NUT hebben we alweer ons hoofd bij de zomerzon! Voor het vijfde jaar op rij brengt Het NUT een voorstelling naar een unieke locatie in Leidsche Rijn. Koop snel HIER je kaarten voor een korting van maar liefst €7,50 per ticket! Slechts 500 early-bird-tickets op voorraad, op = op!!

15 februari 1894. Martial Bourdin wandelt richting Greenwich met een tijdbom om zijn middel. Zijn missie: een aanslag op het Koninklijk Observatorium, ijkpunt van de tijd. Niet enkel als symbolische daad, maar als oprechte poging om de tijd en haar vooruitgang een halt toe te roepen.

Augustus 2017. Theatermakers Greg Nottrot en Floor Leene onderzoeken de motieven van Bourdin en vragen zich af hoe zij vandaag de dag de tijd tot stilstand zouden brengen. Is er een manier om te ontsnappen aan het alsmaar voort tikkende verval?

Unieke locatie
De Denderende Tijd is de vijfde zomervoorstelling van Het NUT op een unieke locatie in Leidsche Rijn. Ditmaal bij de grootste bouwput van Nederland, waar hijskranen de toekomst uit de Romeinse grond trekken.

Bourgondisch diner
Na de voorstelling neem je plaats aan een lange, rijk gedekte tafel. Je gaat mee op een culinaire tijdreis van prehistorische amuze tot futuristisch nagerecht. Alles vers en biologisch!

Escape-room 2.0
Het NUT bouwt haar eigen explosieve escape-room: lukt het het publiek om te ontsnappen aan de denderende tijd? Of blijven zij voor altijd gevangen in het moment?

Een bomvolle avond die elk moment kan exploderen!

Speelperiode: 9 t/m 27 augustus 2017 – wo, do, vr, za, zo
Prijs: €42,50 (incl. diner en escape room)
Early Bird Actie: de eerste 500 tickets voor €35,-!
Tickets: Early Bird HIER

Meer info: www.nutinleidscherijn.nl